Жителі Новоазовська скаржаться на жорстокість бурятів

До проведення посилених контррозвідувальних заходів терористів долучилися штатні підрозділи військ національної гвардії Росії.

Війська Нацгвардії РФ залучені до проведення контррозвідувальних заходів на території окупованого Донбасу.

Як інформує Цензор.НЕТ, про це повідомив народний депутат від НФ, координатор групи "Інформаційний Опір" Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook, пишуть Патріоти України.

Так, за його словами, на тимчасово окупованій території Донецької та Луганської областей посилені контррозвідувальні заходи, до проведення яких залучаються штатні підрозділи військ національної гвардії Росії.

"По Інформації т.з. представників "правоохоронних органів" Новоазовська, з 6 по 12 лютого ц.р. в відділення "правоохоронців ДНР "надійшло понад 100 скарг від громадян на жорстокі дії російських військовослужбовців, перш за все осіб бурятської національності, по відношенню до мирного населення", - написав Тимчук.

Також він зазначив, що раніше, в кінці січня ц.р., в район Новоазовська прибуло близько 200 військовослужбовців зі складу військ національної гвардії Росії з підрозділів, які постійно дислокуються в Республіці Бурятія (РФ).

Як повідомлялося раніше, командування російсько-терористичних військ посилило першу лінію зіткнення на Донбасі військовими ВС РФ.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...

"Ганна Маляр насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян", - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:30

"Колишня заступниця міністра оборони насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян, які, наче атланти, тримають все на своїх спинах", - пише журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва у своїй колон...