​Житомир: промова Саакашвілі знищила Яценюка

У неділю, 28 лютого, в Житомирі пройшов антикорупційний форум, якй організував"Рух за очищення" на чолі з Михайлом Саакашвілі. У форумі взяли участь близько 200 осіб.

На зібранні виступали представники політичної сили "Демократичний Альянс", рухів "Автомайдан-Житомир", "Чесно", громадянської платформи "Нова країна", "Чорне і Біле", Інституту розвитку міста та інші, зазначають Патріоти України.

Учасники форуму в своїх виступах наголосили на необхідності боротьби з корупцією. На заході були присутні голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі, лідер "ДемАльянс" Василь Гацько та співачка Руслана.

Під час виступів на антикорупційному форумі активісти поставили собі за мету "оновити країну, ліквідувавши причини корупції" і змінити корумповані політичні еліти. Саакашвілі в своєму виступі піддав жорсткій критиці діючий уряд.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 7 травня. Дівчата збиралися у найстаршої подруги і ворожили на суджених і долю

вівторок, 7 травень 2024, 7:05

Православна церква України 7 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Зедазнійського та його учнів. За старим стилем сьогодні вшановують мучеників Саву Стратилата та Євсевія. 7 травня українці присвячували посіву овочів та зернових к...

Противник активно впроваджує нові системи організації та нанесення вогневого ураження в ході ведення бойових дій - Костянтин Машовець

вівторок, 7 травень 2024, 5:58

1. Дані по рівню падінню експорту озброєння та військової техніки (ОВТ) та оборонних послуг з ри-фи... . Джерело