Життя без кордонів: Подружжя заробляє $8 тисяч щомісяця завдяки мандрівкам

Гори, море й кошеня стали домом для молодої пари.

Джонатан і Кеч Хау та кіт Капітан Ахава. Фото: Daily Mail33-річний Джонатан Хау та його дружина 30-річна Кеч за майже 5 років відвідали 75 країн, включаючи Антарктиду. Вони подорожують разом з котеням та заробляють на цьому $70-100 тис. на рік, повідомляють Патріоти України.

Джонатан і Кеч покинули свою звичайну роботу і зайнялися мандрівками 2013-го. Невдовзі познайомилися на Лаосі. 2016-го зіграли весілля у Англії. Тепер ведуть свій сайт про мандрівки www.twomonkeystravelgroup.com і заробляють на ньому гроші.

"Ми почали подорожувати в один і той же час. Якщо рахувати окремо, то кожен відвідав більше 100 країн. Разом ми побували у 75 на кожному континенті", - розповідає філіпінка Кеч.

Перед тим, як вирушити у мандри Джонатан із британського Страуда працював інженером у Вельсі. Розробляв медичне обладнання. Заробляв близько $35 тис. на рік.

"Якщо ми важко працюємо на свою кар'єру, а вкінці місяця почуваємося розбитими, то треба зупинитися, подумав він", - пояснює рішення свого чоловіка Кеч.

Жінка працювала на охоронну фірму на Середньому Сході і заробляла близько $18,6 тис. на рік. Останній контракт на нафтодобувну компанію приносив $13 тис. Жінка вирішила зібрати всі заощадження та вирушити у мандрівку. Невдовзі вона зустріла Джонатана. Вони певний час жили у В'єтнамі та викладали англійську. На зароблені кошти вирушили до Індії вивчати йогу та лікувальний масаж. 2014-го подружжя оселилося у Перу і завело свій блог. Зараз до них долучилися 20 дописувачів по всьому світу. Хау створили окремий блог - MrandMrsHowe.com.

"Нинішній об'єм доходу - доволі зручний для нас, бо витрати залежать від того, де ми живемо, скільки витрачаємо на мандрівку чи на човен", - каже Кеч.

Минулого року подружжя купило 11-метрову яхту SV Empress і зараз відпочиває у Домініканській Республіці разом зі своїм котеня Капітаном Ахавою, якого вони врятували.

"Йому було три місяці, коли ми знайшли його у американській Флориді після урагану Ірма. Дали прізвисько на честь божевільного капітана із "Мобі Діка". Він живе на борту. Навіть має свій паспорт зі штампами кожної країни, де ми побували", - розповідає жінка.

Яхта стоїть у тихій бухті - перечікує сезон ураганів. Джонатан тим часом купив собі мотоцикл та завів друзів.

"Кожен з нас згоден працювати в більш загальноприйнятому форматі, але тільки в тому випадку, якщо це значно поліпшить нашу якість життя ", - каже Кеч.

Подружжя не має улюбленої країни. Але найбільше сподобався, кажуть, південноамериканський регіон Патагонія. Його відвідували двічі - вперше мандрували автостопом по високогірній трасі Карретера Австрал на висоті понад 1 тис. км. Вдруге - по дорозі в Антарктиду. А їжа найсмачніша у Туреччині, говорять. Бували там п'ять разів.

Кеч і Джонатан не надто прагнуть розібратися в політичній ситуації всередині країн, які відвідують. Кажуть, помічають іноді зміни в правилах отримання віз чи взаємодії зі службами у справах імігрантів. Але прості люди, поза політикою, завжди дружні та привітні.

"Вони завжди стараються, аби у тебе лишилося найкраще враження від їх країни", - каже Кеч.

У майбутньому пара планує купити великий катамаран чи тримаран, придбати шматок землі в якійсь із країн і побудувати будинок із морським краєвидом.

Джерело: Daily Mail
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...