Життя в Європі на прикладі голуба-самогубці (відео)

Сподіваюся, алегорію цього посту ви зрозумієте самі.

Передивився цю новину і зрозумів, якщо Європа не дасть нам безвіз, голуби помстяться ))))
А якщо без жартів, то цей пост присвячую тим, хто вважає, що в Європі "всебезхмарно".

"В сети появилось видео, как голубь странным образом решил спрыгнуть с края крыши, не раскрыв при этом крылья. Соответствующее видео опубликовано на YouTube.
На видео видно, что голубь некоторое время стоит на краю крыши и, опустив голову, смотрит вниз, возможно, думая "прыгать или нет".

После этого он таки решился бросится вниз, при этом не раскрыв крылья. Дальнейшая его судьба не известна, видеоролик обрывается лишь на его прыжке. Возможно он все таки взлетел и не разбился.
Как сообщалось, не спеша переходя через дорогу в неположенном месте, голубь спровоцировал ДТП с участием сразу трех автомобилей.

Кроме того, на шоссе Амстердам-Утрехт в Нидерландах водитель запечатлел голубя, который летел наравне с автомобилями со скоростью около 100 км/ч. Смелая птица, как уверяет голландец, мчалась в потоке машин на протяжении целых 20 километров".

Хочемо у Європу, як до Царства Божого. Геть забуваючи, що не місце прикрашає людину, а навпаки - і навіть на Небесах, якщо самих себе не змінимо, навколо побачимо не янголів, а от таких "голубів-самогубць". Сподіваюся, алегорію цього посту ви зрозумієте самі.

Щиро ваш, о.Лука Радванський.

Опублікував: Лука Радванський
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Києві під час занять у школі обвалилась стеля (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:30

У спеціалізованій школі №155 у Києві під час занять обвалилася підвісна стеля. Ніхто не постраждав. Про це повідомляє Telegram-канал "Реальний Київ", передають Патріоти України. Учні, сидячи на уроках, почули гучний гуркіт з коридору. На щастя, на той ...

Перемога прийде не просто як воєнний тріумф: У карпатського віщуна знайшли пророцтво про закінчення війни в Україні (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:15

У 2024 році відбудеться вирішальна битва, яка призведе до завершення війни, настання миру та процвітання в Україні. Про це розповів старець Єремія із Карпат, передають Патріоти України. "Настане рік 2024 і в цьому році зійде зоря нової надії. Військо У...