Життєві історії: "Я вагітна!", або Чим обернувся невдалий жарт дівчини над своїм хлопцем (відео)

Дівчина хотіла пожартувати над своїм хлопцем, але вийшло зовсім не весело.

Скріншот з відеоДівчина вирішила розіграти свого хлопця, сказавши, що вагітна, проте він відреагував найменш очікуваним чином. У любовних відносинах має бути місце для гумору і жартів. Ця пара вирішила записувати розіграші один над одним, а потім ділитися ними зі своїми читачами, розповідають Патріоти України.

Але одного разу відео почалося з того, що дівчина повідомила глядачам, що її хлопець останнім часом занадто часто жартував над нею, тому вона хоче відповісти йому тим же.

Жарт, який вона приготувала для бойфренда, починається з того, що вона в дуже хвилюючись розмовляє по телефону зі своєю матір’ю і просить її підтримки в складній ситуації. Ставши випадковим свідком розмови, хлопець нічого не розуміє. Переживаючи, він намагається поговорити зі своєю дівчиною, намагаючись з’ясувати, чи все у неї в порядку. Зрештою, та зізнається, що вагітна від нього, а її мати категорично проти цієї дитини.

Несподівано хлопець каже їй, що вона не може бути вагітною від нього і дуже засмутила його такою новиною. Хоча дівчина і підозрювала, що її бойфренду подібна новина не дуже-то сподобається, однак його настільки явне негативне ставлення її сильно здивувало. Ось що сказав хлопець ультимативною тоном: “Признавайся, чи ти зраджуєш мені з іншим, або це жарт!”

Хоча дівчина продовжувала стверджувати, що жоден з цих двох варіантів не є вірним, її бойфренд категорично відмовлявся їй вірити. Вона не розуміла, чому її хлопець так жорстко зреагував на неї слова. Поки, нарешті, він не зізнався. "Якщо ти вагітна, то тільки від іншого чоловіка, тому що я безплідний".

Це зізнання змусило дівчину втратити дар мови. Вона й гадки не мала, що її бойфренд ніколи не зможе мати дітей, і, мабуть, це був найгірший спосіб дізнатися це. Після цього дівчина тут же підтвердила, що це все ж був жарт, а потім почала його всіляко заспокоювати. Але тільки в кінці відео вона зрозуміла, що, намагаючись пожартувати над своїм бойфрендом, їй знову довелося стати жертвою жорстокого розіграшу.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...