Зі словами "Диявол, я зв'язую тебе" у Міністерстві юстиції України лікують від усіх болячок (відео)

І гроші за сеанси "зцілення" там збирають відрами

В суботу, вихідний день, в одну з будівель Міністерства юстиції України всередину чомусь пливе натовп. Журналісти «Надзвичайних новин» злилися з людьми і пройшли всередину. В актовій залі Мін’юсту ніде яблуку впасти. Аудиторії, більшість якої – літні люди – зі сцени розповідають про дивне зцілення. Гроші з пенсіонерів в урядовій будівлі збирають відрами.

Зі сцени лунає: «Я вірю, ви звідси підете здоровими, амінь! А якщо ще не підете, то по дорозі зцілитесь. В який момент – не знаю. Але знаю точно, що зцілитесь. А якщо на землі не зцілитесь, то на небі точно зцілитесь, тому що там немає хвороб. Амінь!».

Зала завмерла і слухає, наче зачарована. Далі бідних, літніх і хворих вчать, як легко розбагатіти:

«Давайте і дасться вам, давайте – і дасться вам. Чим більше даєте, тим більше вам дасться… Поки я ходжу по землі – я буду використовувати цей метод привернути гроші в своє життя. Найкращий спосіб привернути гроші в своє життя – це не робота, і це не бізнес, і тим більше не крадіжка. А найкращий спосіб – це бути даятелем. Давати».

Спікер так притягує гроші з тих, хто прийшов на проповідь. У залі Міністерства юстиції між рядів пускають відра – у них пенсіонери кидають свої гроші.

Далі на сцені з'являється так званий лікар: «Розчиняться камені в твоїй жовчі, у жовчному міхурі, амінь, і камінь по нирці теж розчиниться, і підшлункова стане на місце».

Зала Міністерства юстиції – просто в трансі. Далі починається найцікавіше: «Нехай ракові пухлини помруть, хай гепатит і СНІД помруть, хай туберкульоз помре, і нехай прийде до кожної людини твоя цілюща сила. Диявол, я зв'язую тебе».

Про те, що тут відбувається, журналісти запитують в охоронця будівлі.

«Якщо люди прийшли, якщо їм дозволили, тобто провести служіння, я не відповідаю за це все. Я не здаю в оренду... Я не уповноважений коментувати», - пояснює охоронець.

Хто дозволив такі сеанси у Міністерстві юстиції? Як сам міністр ставиться до таких сеансів в урядовій установі, і хто з урядовців сам ходить лікуватися чудодійним бурмотінням? Цілий день журналісти програми намагалися отримати відповідь від Міністерства, але марно.




Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...