З'явився запис із позицій воїнів АТО на Світлодарській дузі під час бою (відео)

"Ми просто захищаємо свою Батьківщину, рідну землю. Не країну – саме землю", - кажуть наші військові.

У Мережі з'явилося відео з українськими військовими, які брали участь у боях на Світлодарській дузі. Ролик на своїй сторінці у Facebook опублікував фотожурналіст Анатолій Степанов.

"Ми на відбитих у сепаратистів позиціях. Всю ніч прилітають міни. Вони лягають то ближче, то далі від окопів. Іноді лунко рвуться гранати від АГС. До супротивника двісті метрів, і солдати для профілактики прострілюють простір перед окопами. Час від часу зав'язується стрілецький бій. Хлопці на позиціях кажуть, що це ніщо у порівнянні з артилерійськими обстрілами тижневої давнини, коли у ці окопи прилітали всілякі калібри", - йдеться у повідомленні фотожурналіста.

Так, на відео чути стрілянину під час боїв й міркування бійців АТО про конфлікт на Донбасі. "Ми просто захищаємо свою Батьківщину, рідну землю. Не країну – саме землю",- йдеться у відеозаписі.

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20