Зібрався у президенти? Зеленський показав своє тренування (відео)

Український гуморист та телеведучий дуже наполегливо займається спортом.

Шоумен Володимир Зеленський. Фото: Ivona - bigmir)netВідомий український актор та гуморист Володимир Зеленський не гайнує свій час на дивані, а наполегливо займається спортом, повідомляють Патріоти України. Одне із тренувань зірки "Студії "Квартал 95" вразило його прихильників у соціальній мережі Instagram.

40-річний Володимир Зеленський ніколи не скаржився на зайву вагу, а навіть в костюмах демонстрував сильне накачане тіло. Однак така фігура телеведучого та керівника "Студії "Квартал 95" – наслідок наполегливої роботи в тренажерному залі.

Кадри зі своїх тренувань Володимир Зеленський публікує в соціальній мережі, де отримує хвилю захоплених відгуків від прихильників. Останній фрагмент заняття з особистим тренером просто вражає: чоловік впевнено присідає з чималою штангою в руках.

"Вирішив присісти. Відпочити", – з гумором написав Володимир Зеленський.

Зазначимо, що це не єдина силова вправа, яку демонстрував Володимир Зеленський. Актор регулярно качає м'язи за допомогою гирі та навіть показав, як він веслував з колегами-гумористами.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....