Зйомки біля будинку Світлани Лободи перетворилися для журналістів на фільм жахів (відео)

Продюсер співачки Нателла Крапівіна почала погрожувати журналістці 1+1 в соцмережах

Картинки по запросу Лобода фото

На фільм жахів перетворилися для журналістів зйомки біля будинку Світлани Лободи документального фільму про роботу папараці. Працівники преси фіксували свою роботу, емоції в очікуванні "в засідці" на зірку, коли на них скоїла напад охорона співачки, йдеться в сюжеті ТСН, повідомляють Патріоти України.

Двома машинами група невідомих швидко заблокувала авто з медійниками на вузькій дорозі. Озброєні люди почали вимагати відкрити двері, попри показані їм журналістські посвідчення. Охоронці обнишпорили автомобіль знімальної групи, відібрали відеокамеру, виламали відеореєстратор, забрали особисті речі водія і втекли. Поліція перехопили машини грабіжників, виявила вкрадену техніку та відкрила кримінальне провадження за статтею про розбійний напад.


Але на цьому інцидент не вичерпався. Продюсер Світлани Лободи Нателла Крапівіна почала погрожувати журналістці 1+1 в соцмережах: спочатку обіцяла побити і облити дівчину кислотою, а потім нацькувати на українку керівника Чечні та свого друга Рамзана Кадирова. "Рамзан таких, як ти, відстрілює. Я обов'язково передам йому твоє фото", - написала вона. Служба охорони телеканалу стурбована погрозами і вже приставила до журналістки охоронців. Наразі департамент журналістських розслідувань збирає усі погрози від Кропівіної та збирається звертатись до правоохоронних органів, передовсім до СБУ.

Як уже повідомлялося, журналісти готували для програми "Українські сенсації" матеріал про специфіку роботи папараці.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Сирський подав у відставку": Пропагандисти Кремля вигадали черговий фейк

п’ятниця, 3 травень 2024, 20:55

Як зазначають у Центрі, інформацію про «відставку Сирського» розганяє анонімний акаунт, який зазвичай поширює російські наративи про Україну. Ніяких доказів на підтримку своїх «зрадницьких» тез автор, звісно ж, не наводить. А у жодних офіційних джерела...

Проста викладачка медичного коледжу: У матері топ-чиновника СБУ знайшли елітну нерухомість (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 20:16

Мати голови економічного управління СБУ Анатолія Лойфа, яка працює звичайною викладачкою закарпатського медичного коледжу, несподівано "заробила" понад 1 мільйон гривень і стала власницею елітної нерухомості. Про це пишуть журналісти "Слідство.Інфо", п...