Зірка Голлівуду та великий друг України розповів про особисту трагедію

Пірс Броснан вперше розповів журналістам про те, як пережив тяжку втрату близької людини.

Пірс Броснан та Кассандра Харріс. Фото: nydailynews.com

63-річний актор Пірс Броснан зважився на відверту розмову з журналом Esquire, в ході якого повідав, що важко пережив втрату своєї першої дружини, актриси Кассандри Харріс, яка померла в 1991 році від раку яєчників, повідомляють Патріоти України з посиланням на Вечерние Вести.

Довгий час жінка намагалася впоратися з недугою, проте не змогла подолати хворобу. Пірс і Кассандра були одружені трохи більше 11 років. На той момент одним з найбільш близьких людей для актора залишалася спадкоємиця Харріс від першого шлюбу - Шарлотта.

Актор нагадав під час інтерв'ю, що незабаром після смерті дружини удочерив Шарлотту і її брата Крістофера. У 2013 році жінка повторила долю своєї матері: вона померла від тієї ж хвороби. Пірс Броснан також зізнався, що його дитинство складно назвати щасливим. Батько покинув сім'ю, коли майбутній знаменитості не було і року. Його матері довелося багато працювати, щоб прогодувати родичів.

Вперше з батьком Броснан зустрівся на зйомках серіалу "Ремінгтон Стіл" в 1984 році в рідній Ірландії. "Коли я вперше побачив його, я захотів дізнатися його трохи краще. Мої батьківські інстинкти говорили мені, що я повинен це зробити. Ми зустрілися з ним в барі, пропустили пару пінт і розійшлися. Я довго дивився йому вслід", - поділився актор.

Відомо, що вже більше 15 років чоловік щасливий у шлюбі з Кілі Шей Сміт. У подружжя двоє синів: Ділан і Періс

Варто відзначити влітку Броснан відвідав Українську церкву у Лондоні та перебував під враженням від спілкування українцями.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...