Зірка українського шоу-бізу зібралася в мами (відео)

Але відома співачка мріє спочатку зустріти гарного чоловіка.

-Ми вперше у твоєму офісі, тут безліч нагород. Я так розумію, вони для тебе особливі.

-Ти здивуєшся, та я їх обирала за принципом срібного кольору. Тут - срібні, там - золоті. А там - дерев'яні. Тут така красива срібляста шафа, тому мені захотілося, щоб зверху були зірки.

Наталія Могилевська

-Тепер ти вчителька, ти відкрила у своєму продюсерському центрі дитячу школу. Як і хотіла, коли була тренером дитячого голосу. Зрештою, все здійснилося. Ти суворий вчитель? Якщо на цю обкладинку подивитися, то про таку вчительку мріють усі старшокласники.

-Я порахувала, що викладаю з 2003 року, а насправді з 16 років. Моя перша учениця - Ірина Блохіна. Вона тоді була мене молодша років на 5, мені було 16, а їй 11. Це моя перша учениця з вокалу. Я до неї їздила тричі на тиждень та викладала співи.

-Всі пам'ятають перший кліп Іріши Блохіної, тоді вона хотіла бути співачкою, потім передумала.

-Ми тоді намагалися розширити її діапазон, щоб з'явилися верхні та нижні нотки. Ми сідали та співали. І були три пісні в неї дуже модні. І мені так хотілося, щоб у неї все вийшло у музиці! В мене вдома були електронні клавши, я привезла: тільки грай, візьми з собою (вона їхала до Америки вчитися). Кажу: "Тільки грай, не забувай музику. В тебе вийде!"

-Дитяча студія в тебе вже є, а власних дітей хочеш? Щоб вчити вокалу своїх дітей.

-Коли я розлучилася з чоловіком, то вирішила що не буду більше будувати стосунки до тих пір, поки я не стану гарною дружиною та матір'ю, турботливою людино. Якщо ти хочеш створити гарні стосунки з гарним чоловіком, при цьому не являючись достойною жінкою, на це можеш не розраховувати. Тому я їздила в Індію за знаннями, багато книг прочитала, як будуються стосунки між чоловіком та жінкою. Одна справа народити у 16 років і не помітити, інша справа - коли тобі 40 і ти вже знаєш якісь речі. Тому я не знаю, як діти прийдуть у моє життя. Вони можуть прийти у будь-якому віці, але я хочу, щоб вони прийшли лише після того, як буде готове моє серце. А не коли я буду думати: "Так, час вже майже вийшов". Вони не будуть щасливі, і я не буду щаслива.

-Щодо того, щоб стати мамою і дружиною, докладаєш зусилля? Наприклад, навчилася готувати?

-В мене непоганий набір для дружини: я закінчила професійні курси крою та шиття. Можу навіть шубу пошити, вдома є професійні машинки 22 класу, оверлок. Можу шити все, тому мої діти будуть одягнені. Готую я чудово, тому що мама в мене була шеф-поваром 30 років в одному з найкращих ресторанів Києва. Звісно, я вмію готувати все і дуже смачно. Добре, що я роблю це рідко, бо інакше була б затовста.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Удар по Кримському мосту в день інавгурації Путіна міг би мати серйозний ефект, - військовий експерт

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:16

Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман вважає, що удар по Кримському мосту в день інавгурації російського диктатора Володимира Путіна міг би мати значний політичний та військовий вплив, передають Патріоти України. "Залишил...

"Сирський подав у відставку": Пропагандисти Кремля вигадали черговий фейк

п’ятниця, 3 травень 2024, 20:55

Як зазначають у Центрі, інформацію про «відставку Сирського» розганяє анонімний акаунт, який зазвичай поширює російські наративи про Україну. Ніяких доказів на підтримку своїх «зрадницьких» тез автор, звісно ж, не наводить. А у жодних офіційних джерела...