Зірку 90-х, російського співака, рятують від суїцида

Андрій Губін страждає від важкої депресії.

Андрій Губін в 90-х та сьогодні. Фото: youtubeЗірку 90-х, російського співака Андрія Губіна, близькі намагаються врятувати від депресії і хочуть примусово покласти в лікарню - побоюються суїциду, повідомляють Патріоти України.

В такому стані артист перебуває кілька останніх років. «Андрій дуже поганий, нескінченна депресія пожирає його зсередини, - розповідає продюсер Тарас Ващишин. - Я так розумію, що у нього була якась психологічна травма, яка наклала глибокий відбиток. Губіну постійно здається, що все болить - особа, тіло. Хоча це не так. Він замкнувся, ні з ким не хоче спілкуватися, майже не виходить з дому ... Близько переживають, що він такими темпами може і руки на себе накласти. Єдиний порятунок - заняття спортом: Андрій ходить в спортзал, гойдається, знаходиться в прекрасній фізичній формі. Я не раз просив Губіна звернутися за допомогою до фахівців. Вперто відмовляється! Якщо його зв'язати по руках і ногах і відвезти в лікарню, може, щось вийде».

За його словами, вперше за довгий час співак зважився повернутися в хіт-паради з новою піснею, але все ще боїться провалу: «Так, ми працюємо з Андрієм. Довго переконував його спробувати знову почати творити і чув відмову. Говорив, що боїться. Мовляв, вже не буде того успіху, як в молодості. Але якось Губін наспівав рядок, і я зрозумів: голос-то у нього такий же, впізнаваний, треба цим скористатися».

На початку 2018 року 44-річний Губін зняв простору квартиру в Уфі (Башкортостан, РФ), місті свого дитинства, щоб знову почати писати. Але поки творчій роботі сильно заважає психологічний стан.

Джерело: Starhit
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Система закапсулювалася": Вибори - це вершина могутності Путіна. Далі система розпочне процес саморуйнації, - Вадим Денисенко

вівторок, 19 березень 2024, 10:17

"Вибори 17.03 - це вершина могутності Путіна. Далі система розпочне процес саморуйнації. Питання тільки в тому, як довго цей процес триватиме (більш детально про все це буде представлено на початку квітня в новому дослідженні, а зараз просто кілька кор...

Знайомтесь, "Бандерик-Стрічка": Вітчизняні розробники показали свій FPV-дрон на оптоволокні (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 9:09

FPV-дрону на оптоволокні не страшний будь-який РЕБ. FPV-дрони, які використовують оптоволокно замість радіоканалу для керування та передачі відео потенційно є дуже перспективним напрямом розвитку цього виду озброєння. Тим більше в цьому напрямі кроки а...