Зламана щелепа: У Києві у відомому супермаркеті жорстоко побили чоловіка (фото, відео)

Охоронець супермаркету вирішив не втручатися і не припинив протиправних дій.

Потерпілий. Фото: FacebookУ Києві в одному з супермаркетів поруч зі ст. м. "Лук'янівська" троє невідомих побили чоловіка, повідомляють Патріоти України.

Про це розповів Євген Гончарук на своїй сторінці в Facebook, інцидент стався 8 червня о 23:30.

"Хлопець з дружиною прийшли в "Сільпо" за продуктами. Поки дружина робила покупки, він присів після робочого дня (на стілець, що стояв у магазині", ― розповів Гончарук.

Він повідомив, що до потерпілого Євгена Охрименка поблизу входу до супермаркета підійшли троє невідомих і попросили у нього сигарету.

"Він не курить. Тому відповів, що у нього немає. На що почув фразу: "Так пошукай!". Він добре розвинений фізично, тому суперечка закінчилася на кількох фразах. І ось бики відчули себе приниженими. Підло напали на сидячого хлопця. Результат - зламана щелепа", - повідомив автор допису.

Гончарук зазначив, що поруч знаходився охоронець, який став свідком цієї ситуації, але ніяк не допоміг.

"Охорона супермаркету "Сільпо" просто профі в реакції припинення протиправних дій та залагодженні конфлікту", - резюмував чоловік.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

​І знову про свободу слова

вівторок, 30 квітень 2024, 15:52

Після включення Держдепом США питання свободи слова до проблемних в Україні – спостерігаємо якусь нездорову реакцію владних кіл. . То «прокинулись» і надіслали до Ради Європи заяву про обмеження цілої низки прав через запровадження воєнного стану. П...

"Це не має сенсу, тому що...": Луцький нардеп Палиця розповів, чому не ходить на засідання у Раду

вівторок, 30 квітень 2024, 14:00

Луцький депутат Ігор Палиця заявив, що не ходить на засідання у Раду, бо не хоче знаходитись під одним дахом з представниками колишньої ОПЗЖ. Про це повідомили журналісти Bihus.іnfo, передають Патріоти України. "У розпал війни сесійна зала Верховної Ра...