Злочинець та голова уряду: Злодій втік із в'язниці Ісландії та відлетів з країни одним рейсом з прем'єр-міністром

Поліція вважає, що втікач пройшов реєстрацію під чужим ім'ям.

Ілюстрація. Фото: reuters

Чоловік, який вчинив найбільше пограбування в історії Ісландії, втік з в'язниці і полетів до Швеції одним рейсом з прем'єр-міністром країни Катрін Якобсдоуттір, повідомляють Патріоти України з посиланням на Reuters.

В’язень Сіндрі Тор Стеффансон втік з в'язниці Сон на півдні Ісландії через вікно. Потім чоловікові вдалося подолати близько 100 км до Рекьявіка і вилетіти в Стокгольм. На борту літака перебувала також прем'єр-міністр Ісландії, яка летіла на зустріч з колегою з Індії.

Поліція вважає, що втікач пройшов реєстрацію під чужим ім'ям. Оскільки Ісландія підписала Шенгенську угоду, пасажирам рейсів в інші країни ЄС не потрібно проходити прикордонний контроль.

Влада Ісландії вже видала міжнародний ордер на арешт Стеффансона і попередили інші європейські країни про його втечу.

Відзначимо, що чоловік був одним з 11 осіб, звинувачених у крадіжці 600 потужних комп'ютерів для Майнінг криптовалюта. Украдене обладнання, яке так і не вдалося знайти, оцінюється майже в $ 2 млн. Це вважається найбільшим розкраданням в історії Ісландії.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Загрожують три роки колонії: В РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...

Сили спецоперацій ЗСУ показали, як знищили окупантів разом із їхньою технікою на Донеччині (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:54

Сили спецоперацій ЗСУ знищили важку техніку та 11 військових противника на Донеччині, інформують Патріоти України. Як йдеться у повідомленні ССО у Telegram у вівторок, 23 квітня, оператори FPV-дронів тактичної групи Медоїд 3-го полку ССО показали резул...