Злочинні схеми: "Київводоканал" проводив махінації з грошима

“Київводоканал” уклав договір на поставку хлориду натрію – повареної солі – по 85 гривень за кілограм

Фото: lugansk-online.com.Відомо, що ТОВ “Укрхімстандарт” повинен поставити 11,7 тонн хлориду натрію на 995 тисяч гривень, згідно з даними системи Прозорро, передають Патріоти України з посиланням на Politeka.

Так, середня вартість NaCl (натрієва сіль соляної кислоти) в магазині – 4-5 грн за кіло, тобто в 20 разів дешевше закупівельної ціни водоканалу.

У квітні водоканал купував сіль таблетовану “Екстра” по 4,14 грн за кілограм у ТОВ “Укрпродукт” з міста Бахмут Донецької області. Тоді вона була визначена в тендерній документації як чистий хлорид натрію.

Нинішня закупівля була проведена без відкритих торгів. ТОВ “Укрхімстандарт” зареєстровано в 2015 році на жителя Макіївки Олексія Золотарьова.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Росії не потрібно готуватися після війни в Україні", - естонський командувач

четвер, 18 квітень 2024, 23:00

Росії не потрібно готуватися протягом трьох років після війни в Україні, і у разі нападу Естонія зможе відбити ворога. Про це сказав глава Сил оборони Естонії генерал Мартін Херем, передають Патріоти України з посиланням на видання ERR.ee. . "На даний ...

"Вчора він з "учебки", сьогодні 200-й...": Окупант розповів, чому не варто їхати до України, щоб заробити (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 22:52

"Свідомий" росіянин вирішив розповісти своїм співгромадянам, що не варто їхати на фронт, аби заробити грошей. Мовляв, усе може закінчитися у перший же день. Відеозвернення росіянина опублікував журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, перед...