Злодійські звички недоімперій: На мапі світу показали усі країни, які зазіхають на чуже (інфографіка)

Схоже, що добросусідство не є сильною стороною людства.

Ця мапа свідчить про те, що територіальні суперечки — це дійсність людства, а не предмет історії. На мапі, створеній аналітиками Corestone Corp., вiдмiченi країни, що мають територiальнi спори хоча б iз однiєю iншою країною, информують Патріоти України.

Попри те, що продовжують розпалюватися нові конфлікти, останнім часом були вирішені деякі прикордонні суперечки. Наприклад, між Буркіна-Фасо та Нігером у 2013 році, Чилі та Перу в 2014 році, Індією та Бангладеш у 2015 році.

Україна була втягнута у територіальні суперечки ще до 2014. Прикладами є загострення навколо коси Тузла, судовий процес щодо острову Зміїний. Незавершена демаркація кордонів з сусідами також залишається фактором ризику.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...