ЗМІ повідомили ім'я жертви, похованої в чужій могилі. Смоленська катастрофа

Все вказує на те, що в могилі Нуровского було тіло міністра Гандзліка

Все вказує на те, що в могилі Нуровского було тіло міністра Гандзліка

У могилі колишнього голови Національного олімпійського комітету Польщі Петра Нуровского похований міністр канцелярії президента Польщі Маріуш Гандзлік, повідомило видання Wpolityce.pl з посиланням на свої джерела. Як зазначає журнал, все вказує на те, що в могилі Нуровского було тіло міністра Гандзліка.

Тепер слідчі планують терміново ексгумувати могилу екс-міністра канцелярії президента Леха Качинського, що раніше, згідно з графіком, планувалося зробити в наступному році. Разом з тим, зазначається: немає ніякої гарантії, що в могилі Гандзліка буде тіло Нуровского, а не когось третього.

Раніше польська влада знайшла нові фальсифікації Росії у справі Смоленської катастрофи. У Польщі вирішили провести ексгумацію тіл всіх жертв Смоленської катастрофи.

В одній з могил жертв авіакатастрофи під Смоленськом, в результаті якої загинула польська політична верхівка разом з президентом країни Лехом Качинським, виявилося тіло зовсім іншої людини.

10 квітня 2010 року, неподалік від військового аеродрому під Смоленськом, розбився літак Ту-154М з польським президентом Качинським і рядом високопоставлених представників польської влади. У результаті катастрофи загинули всі 96 чоловік, що знаходилися на борту.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

І так було не солодко, а тепер геть зле: У окупантів під Кришками настали дуже важкі часи

середа, 8 травень 2024, 8:24

Перші поставки довгоочікуваної американської допомоги вже відчувається на фронті. І це лише "квіточки" для росіян. Якщо ворог наважиться на літній масований наступ, щоденні втрати поб'ють усі його м'ясні рекорди. На лівобережному плацдармі Дніпра наша ...

Народні прикмети на 8 травня. Чоловікам цього дня варто бути обережними з жінками. І не плануйте весілля

середа, 8 травень 2024, 7:05

Православна церква України 8 травня за новим стилем вшановує пам'ять апостола і євангеліста Іоанна Богослова і преподобного Арсенія Великого. За старим стилем у свято сьогодні вшановують апостола і євангеліста Марка. У ґ свято 8 травня наші предки сіял...