Змінив волевиявлення народу України: Експерт про Януковича, який хабарами Ющенку і ЦВК купив незаконне президентство

"Не дайте відновити громадянську репутацію фігурантам скандалу", - закликав громадськість Сергій Дацюк, звертаючи увагу на інформацію про "чорну касу" регіоналів.

Ющенко і Янукович. Ілюстрація:argumentua.com

Кривавий президент Янукович через хабарі Ющенку та Центральній виборчій комісії змінив волевиявлення народу України. На це звертає увагу публіцист Сергій Дацюк у своєму дописі на Facebook, передають Патріоти України.

"Так, на секундочку зупинитися в інтерпретаціях скандалу з "чорною касою" регіоналів. Кривавий Президент хабарами колишньому Президенту Ющенку і хабарами ЦВК принципово змінив волевиявлення народу України - він купив своє незаконне президентство, позбавивши Тимошенко президентства", – вказує на крищущий факт експерт.

"Найголовніше, що більшість фігурантів виплат з "чорної каси" відмовляються від того, що брали хабарі. Винуватою в усьому, як свідчать колишні спільники корупційного кривавого Президента, є Юля, якій хабарі від регіоналів мабуть в тюрму носили. А чиновники, журналісти та консультанти, записи про яких є в тіньовому кошторисі, білі та пухнасті", – із сумним сарказмов зазначає Дацюк.

"Особливо цікавими є заяви фігурантів про те, що це підробка, щоб відволікти увагу від офшорів Президента, виборів (і т.д.) та спланована атака на їх репутацію", – переконаний він.

Дацюк переконаний, що системна корупція має долатися системно – в тому числі і масовою громадянською люстрацією хабарників.

"Не дайте відновити громадянську репутацію фігурантам скандалу", - закликав він громадськість.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Радив би ФСБ звернути на неї увагу": Жорін постібався з росіянки за "публічне приниження" Abrams

субота, 4 травень 2024, 15:47

Заступник командира Третьої штурмової бригади Максим Жорін дотепно "постібався" з росіянки, яка влаштувала "публічне приниження" американського танка Abrams у Москві, передають Патріоти України. У своєму Telegram Жорін опублікував фрагмент відео, на як...

"Повертайтеся додому, Олексію!": Потап повідомив, що приїхав до Парижа і відреагував на критику

субота, 4 травень 2024, 15:34

Репер і продюсер Потап, який виступав у нічних клубах Німеччини з російськомовними хітами, похвалився, що подорожує Європою. Потапенко повідомив, що прибув до Парижа. На сторінці в Instagram Потап опублікував фото, на якому постав під час прогулянки Па...