Знайомтесь: Найфантастичніші ліси планети (фото)

Фантастичні історії про тролів, ельфів, орків і гоблінів просто неможливо собі уявити без відповідного оточення.

Кадр з фильму "Володар перснів"

Казкарі всіх поколінь вважають за краще мати у своєму розпорядженні героїв в лісах - пишних, похмурих, оповитих таємничим минулим і темним сьогоденням. І письменникам навіть не доводиться вигадувати нічого особливого: наш світ сповнений самими справжніми магічними лісами, кожен з яких напевно є домом для цілого сонму чарівних створінь. Патріоти України представляють вражаючі фото.

Ліс Уістманс

Девон, Англія

Вкриті мохом ліси цього містечка виглядають так, ніби людина не наближалася до них ось уже кілька тисяч років. Пройти під покровом місцевих древ буде непросто: зрадницький мох сховав під собою гладкі і підступні валуни - мандрівники часто ламають ноги, відправившись на пошуки пригод в цей ліс.

Кривий Ліс

Польща

Цей дивний ліс ніби був вражений заклинанням невідомого чарівника. Всі дерева в ньому ростуть вигнутими - і ніхто просто не розуміє, чому. Є теорія, за якою якийсь фермер викривляв паростки спеціально, щоб виготовляти з дерев меблі. Але куди він потім подівся?

Пазлвуд

Глостершир, Англія

Навіть небо, навіть сам володар перснів визнають, що Пазлвуд - один з найбільш чарівних лісів планети. Цей густий, похмурий ліс сповнений покритих мохом коренів і кострубатих старих дерев, зі скрипучими містками через бурхливі річки.

Національний лісовий парк Чжанцзяцзе

Китай

Розташований в південній частині провінції Хунань Китаю, Національний лісовий парк Чжанцзяцзе є сюрреалістичним простором кам'яних шпилів, крізь які в різні боки ростуть дерева.

Деревна гора

Юльоярві, Фінляндія

Злегка зігнуті лави дерев, що покривають цю гору непрохідним лісом, були вирощені штучно. 11 000 дерев формують унікальний малюнок, що відсилає і до стародавніх друїдів, і до сучасних ландшафтних дизайнерів.

Адак

Аляска

Всього тридцять три дерева: цей маленький аляскинский гай заявлено як найменший національний парк США.

Алея баобабів

Мадагаскар

Багатьом з місцевих дерев вже більш як 800 років. Баобаби вмирають і знищуються варварськими навалами туристів - у вас залишилося зовсім небагато часу, щоб побачити що гине диво природи своїми очима.

Дарк Хеджес

Північна Ірландія

А цей ліс ніби зійшов зі сторінок фантастичного роману. Dark Hedges, що прикрашає дороги Північної Ірландії, скидається на тунель, що веде прямо в казку. Фанати Джорджа Мартіна безсумнівно впізнають цю місцевість - саме тут пробігала малятко Арья Старк на початку другого сезону.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...