Знаменита українська спортсменка звинуватила в згвалтуванні шестиразового олімпійського чемпіона

Тетяна Гуцу долучилась до проекту "Me too", написавши у Фейсбук правду про Віталія Щербо.

Фото: ukr.media

Дворазова олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Тетяна Гуцу зробила шокуюче зізнання. Знаменита українська спортсменка звинуватила в згвалтуванні шестиразового олімпійського чемпіона Віталія Щербо, повідомляють Патріоти України з посиланням на сторінку у Фейсбук Тетяни Гуцу.

Інцидент стався на змаганнях в Штутгарті в 1991 році. Про це через 27 років Гуцу написала в Facebook. Таким чином вона приєдналася до проекту "Me too", який зародився після того, як New York Times опублікувало результати розслідування, який вказав на безліч випадків домагань з боку відомого голлівудського продюсера Харві Вайнштейна.

"Віталій Щербо - монстр, який тримав мене в страху так багато років. Знаю, що ти будеш захищатися, але мої подробиці набагато сильніші, ніж твої слова. Я зараз сильніша, ніж будь-коли. Ти більше мене не принизиш", - написала Тетяна на своїй сторінці в Facebook.
За словами гімнастки, її колишні партнери по команді Тетяна Торопова і Рустам Шаріпов знали про зґвалтування, однак нічого не зробили, щоб захистити 15-річну дівчинку.
"Спасибі тобі Тетяна Торопова, про яку я думала, що ти моя подруга, що не заступилася за мене, коли я найбільше тебе потребувала. Потребувала тому, щоб ти боролася за мене і за права жінок, проти таких жахливих злочинів. Ти була там. Ти все чула. Але не захистила мене ... Рустам Шаріпов, і тобі спасибі. Ти був хорошим другом для Щербо і не захистив мене, маленьку 15-річну дівчинку ", - написала Гуцу.

Скріншот


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Часів яр до 9 травня! росіяни пруть на Покровськ - Злий Одесит

четвер, 2 травень 2024, 5:58

Возвращаюсь к практике публикации видео.

Про перегрупування (переміщення) військ противника... - Машовець

четвер, 2 травень 2024, 4:15

1. Спочату про перегрупування (переміщення) військ противника... . Джерело