Знову про Юлію Самойлову: Не наздожену, то хоч зігріюся

Росія готує новий скандал навколо Юлії Самойлової.

З його планом знайомить читачів у "Діловій столиці" Ольга Мацко, повідомляють "Патріоти України". У своїй публікації "Слідкуємо за руками. Який цирк з Самойловою Росія влаштує у "Борисполі" вона оприлюднила інформацію, згідно з якою Москва не відмовилася від планів в черговий раз насолити Україні та дискредитувати пісенний конкурс Євробачення.

Їй стало відомо про задум організувати Самойловій проліт до Києва, на "Євробачення" , але вже як глядачці. " Далі, судячи з усього, співачку не пускають на прикордонному контролі у "Борисполі". Команда Самойлової дістає смартфони і в прямому ефірі показує безсердечних українських прикордонників, що топчуть крихку дівочу мрію про "Євробачення". Шок, скандал, радіоактивний попіл на українські голови й інші пристрасті додаються. Можна не сумніватися, що камери вже наготовані й обурені коментарі завчені. В той же час у аеропорту Самойлову зустрічає група людей "за мир і любов", а також інша - "не дамо москалям співати на крові героїв". Крики, кидання бутафорською кров'ю, тріск роздертих плакатів... Чудо, а не картинка! Само собою, все транслюється в прямому ефірі. На виході: шок, скандал, радіоактивний попіл на українські голови.", - пише Ольга Мацко.

На її думку, скандал призначений виключно для "внутрішнього користувача" - себто росіян, з метою підтримати атмосферу загальної істерики та ненависті до "чужих", яка допомагає триматися рейтингу Путіна. "Навряд чи гранд-скандал у будь-якому його вигляді вплине на проведення "Євробачення". Зате, як то кажуть, якщо не наздожену, то хоч зігріюся.", - підводить риску автор публікації.

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, — офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...