"Знищили свій регіон заради 700 гривень у медсестри": Соцмережі вразив розмір зарплат в окупованому Донецьку (фото)

Міський центр зайнятості пропонує донеччанам зарплати набагато нижчі, ніж ті, які вони мали до окупації.

У окупованому Донецьку. Фото: 062.

У мережі з'явилися фотографії, зроблені в центрі зайнятості окупованого бойовиками Донецька. Знімки розмістив на своїй сторінці в Facebook донеччанин-переселенець Олег Очеретяний, який побував у місті, передають Патріоти України.

"Зарплати у Донецьку сьогодні. Донеччани — унікально тупі люди. Принаймні багато з них. Вони рвали *опу за Росію, ходили на мітинги, референдуми, гинули... Скільки убитих, скільки покалічених, скільки скалічених доль, знищених життів, скільки людей втратили свій дім. І все заради чого, запитаєте ви? А заради високих зарплат і процвітаючого життя! Ось, наприклад, фотографії з Донецького Центру зайнятості. Посади та їх зарплати. У рублях. Щоб порахувати, скільки це в гривнях, просто розділіть суму на 3. І зрозумієте, що багато донеччан — просто неймовірно тупе бидло. Тому що вони знищили свій регіон заради зарплат в 700 гривень у медсестри, заради зарплати у 1200 гривень у бухгалтера, в 1000 гривень у лікаря! Загалом, ось вам приблизні суми:

Лікар-педіатр — 1990 грн.

Медсестра — 960 грн.

Лікар — 1350 грн.

Продавець — 1900 грн. (передаю привіт знайомим з дорогих модних магазинів, які отримують 10 000 грн зарплати і незадоволені нею)

Бухгалтер — 1800 грн.

Інструктор з фізкультури — 1050 грн.

Лікар-терапевт — 1400 грн. (передаю привіт своєму лікарю з зарплатою 7500, який поскаржився мені на неї буквально пару тижнів тому)

Директор підприємства — 1175 грн", - написав Очеретяний.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...