Зоя Казанжі: "Чому платники податків продовжують утримувати Феофанію? Для тещ високопосадовців чи задля блискавичних інфарктів/інсультів "на вимог"?

7 пунктів, чому цирк з Насіровим неприємний, хоча і смішний

Цирк з Насіровим – неприємний, хоча і смішний, пише журналістка Зоя Казанжі, інформують Патріоти України.

По-перше, сто сорок п'ятий сигнал владі: вас ненавидять так, що ви навіть не можете собі уявити, де закінчуються межі тієї ненависті.

По-друге, якщо структура податків заплутана і дурна, то будь-хто, очолюючи систему, стане наступним кандидатом на інфаркт.

По-третє, радість, яка буяє мережею, свідчить про нашу незрілість – нам потрібне не покарання, а "посадки", не справедливе правосуддя, а "пакування".

По-четверте, затримання, арешти в ніч на день народження, це Янукович-Захарченко-Пшонка. І це однаково гидко.

По-п'яте, чому вночі, чому з попереднім анонсуванням в соцмережі, чому зі стрімами? Навіщо оці шоу в прямому ефірі?

По-шосте, чому платники податків продовжують утримувати Феофанію? Для тещ високопосадовців чи задля блискавичних інфарктів/інсультів "на вимог"? Самі можновладці давно лікуються за кордоном і вже забули про стан медицини в країні.

По-сьоме, просто сумно. Час втрачених можливостей і час закінчення ілюзій.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Влада Харкова має розробити план укріплення міста, а не відновлення, - депутатка облради

вівторок, 14 травень 2024, 14:02

Депутатка Харківської обласної ради Галина Куц вважає, що Харків під час війни має переорієнтуватись на стратегію укріплення, а не відновлення, передають Патріоти України. "Влада Харкова вже давно має переорієнтуватись у напрямку стратегії укріплення м...

Якби мій підрозділ у 2023-му побачив відкриті групи окупантів - жити їм було б пару хвилин. Чому під Вовчанськом зараз не так? - Юрій Луценко

вівторок, 14 травень 2024, 13:55

"Щодо Вовчанська", - пише український політик та колишній генпрокурор Юрій Луценко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Паніці – ша! Ніяких катастрофічних подій не відбулося. Росіяни продовжують страте...