"Золотий" гамбургер "Бурдж-Халіфа" за 63 долари можна буде побачити у Дубаї

До складу сендвіча від британської компанії The Roadery увійдуть п'ять котлет з мармурової яловичини, сир з трюфелями, фуа-гра, майонез з шафраном і кетчуп з ожиною. Вінчає гамбургер лист з 24-каратного їстівного золота.

На фестивале уличной еды Eat The World DXB представят украшенный пищевым золотом гамбургер стоимостью 63 доллара.

Об этом сообщает журнал Arabian Business.

В состав сэндвича от британской компании The Roadery войдут пять котлет из мраморной говядины, сыр с трюфелями, фуа-гра, майонез с шафраном и кетчуп с ежевикой. Венчает гамбургер лист из 24-каратного съедобного золота.

Новое блюдо получило название «Бурдж-Халифа» в честь одноименного небоскреба в Дубае, являющегося самым высоким сооружением в мире. Фестиваль Eat The World DXB пройдет с 23 по 25 февраля.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Підривають ППО: ЗСУ готують “подарунок” на інавгурацію Путіна, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 4:15

Краснодарський край Росії у ніч проти 27 квітня атакували безпілотники. Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Словʼянськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа. Також повідомляється ...