Зразковий похорон: Танці, спів та веселощі (відео)

​У мережі набирає популярність відео унікальних похорону в Гані (Західна Африка), на якому відображені пісні й танці з померлими.

Відповідний ролик був опублікований на каналі BBC Africa в YouTube, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Як зазначає джерело, мешканці Гани наймають професійних танцюристів для того, щоб згідно з традиціями провести близьку їм людину на той світ. Ця незвичайна традиція з'явилася в країнах Африки всього кілька років тому: вперше про подібні "танцювальні" похорони світу стало відомо в 2015 році.

Як зазначають користувачі мережі, не виключено, що і багато європейців були б не проти, щоб їх ховали такі ж стильні і енергійні хлопці в подібній простій атмосфері.

Останнім часом родичі померлих не тільки замовляють послуги співаків і танцюристів, але і не менш ексцентрично прикрашають труни, перетворюючи їх в образи іграшок, човнів, паровозів та інших предметів.

У процесі церемонії, яка в більшості країн проходить в тиші і атмосфері смутку, мешканці Гани не просто танцюють з померлим на плечах, а й виконують різні трюки: підкидають труну, качаються по землі і при цьому всіляко підбадьорюють рідних і близьких покійного.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму, - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...