​Зроблено в Україні: Одесит-екобудівельник звів сучасну хату-мазанку – модняво і традиційно водночас (фотофакти)

Екобудівельник Дмитро Львов перебрався з Південної Пальміри до маленького села Концеба, на Одещині, щоб втілити у життя сміливий проект.

Колись у хатах-мазанках жили наші не далекі пращури. Наші традиційні будівлі мають свої особливості – «піч-ракета» з лежаком. На такій кожен із задоволенням поніжиться, особливо у морозні вечори, мрійливо зазначають Патріоти України. Дмитро поділився своїм новим надбанням на сторінці у ФБ.

Ще один лежак, споруджений з глини, накритий дерев’яними дощечками. Маленькі вікна, які, проте, пропускають достатньо світла. Та й кімнати досить світлі. За рахунок білої фарби здаються більшими, ніж є насправді.

Охайно, нічого зайвого, а головне – екологічно. Такого принципу під час зведення сучасної хати-мазанки «Триповні» дотримувався Дмитро Львов. Він також осучаснив оселю. До того ж старовинна хата стала прикладом футуристичного стилю. Адже тутешні речі повсякденного вжитку подекуди нагадують елементи з космічного корабля.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Розгром командного пункту в Бахмуті: Українські військові ліквідували топокупанта (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:07

У Росії почали визнавати втрати офіцерського складу внаслідок руйнівного удару ЗСУ по командному пункті окупантів у захопленому Бахмуті Донецької області, зазначають Патріоти України. Як повідомив офіцер ЗСУ, військовий блогер, який відстежує втрати РФ...

"Небесна благодать зійде на воїнів": У сторічному пророцтві старця Ігнатія знайшли слова про перемогу України

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:55

Пророцтво старця Ігнатія було зроблено сто років тому, але саме зараз його слова про долю України стали дуже важливими - він напророкував перемогу Україні. Про це йдеться у відеоролику на Youtube-каналі "Український молитовник", передають Патріоти Укра...