''Зупинимося у Києві!'': Депутат Держдуми РФ в істериці через слова українця на російському ТБ (відео)

Депутат нелегітимної Державної думи Росії пригрозив окупацією не тільки Донбасу, але й міста Києва.

Леонід Калашников /Скріншот відео

Так бурхливо він відреагував на слова українського громадського діяча Вадима Трюхана про те, що Росію очікує доля Венесуели. Суперечка на цьому ґрунті трапилася між ними в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Россия 1", повідомляють Патріоти України з посиланням на відеоролик ОбозТВ.

Трюхан здивувався гучним заявам у студії про те, що Росія збирається захищати свої інтереси у Венесуелі, де відбулася революція. Він відверто висловився про сумніви у здатності країни-агресора потягнути ще одну війну і попередив, чим це загрожує.

"Я от слухаю шановних опонентів і дивуюся: ви що, серйозно вважаєте Росію великою країною? Ви справді вважаєте, що Росія може поїхати до Венесуели і щось там зробити? Ви що, жартуєте? Що я бачу? На мій превеликий жаль, бо я російському народу цього не бажаю, ось це чекає на Росію. Ваше керівництво штовхає вашу країну до ось таких заворушень. Я би на вашому місці подивився на події у Венесуелі і спробував щось змінити у своїй країні, а не намагатися тут закликати до входження на Донбас, до Києва. Ви п'ять років намагаєтесь знищити Україну і нічого у вас не виходить", — висловив свою точку зору український експерт.

Вадим Трюхан / Скріншот відеоЙого промова розлютила Калашникова, і він одразу ж перейшов у наступ. Російський депутат почав запевняти публіку в тому, що незабаром Кремлю набридне поведінка України, і він перейде до активних дій щодо окупації всієї території держави, включаючи столицю. Більше того, неадекватний політик озвучив територіальні претензії до ще однієї країни, де Росія влаштувала війну, — до Грузії.

"А знаєш, чому не виходить? Тому що чим більше ви будете вживати заходів таких, як у Венесуелі, тим швидше наше політичне керівництво дозріє і не буде зупинятися під Іловайськом, а у Києві, не зупинятиметься поруч із Тбілісі, а у Тбілісі. І буде садити у Тбілісі свого, буде садити у Києві свого, який інтереси росіян, що живуть там, буде відслідковувати!" — висловився Калашников.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...