Звіряче вбивство малечі & 300 млн грн, або Як "реформатор" танцює на дитячій могилі

Якщо після цієї статті Микола Кулеба захоче подати позов на мене до суду, то я готовий доводити свою думку навіть і у суді. Але змусити народ мовчати, коли йому брешуть в обличчя, не соромлячись, маючи нас за неповноцінних дебілів, я нашій владі не дам!

Якщо сьогодні ми не виборемо правду, то влада завтра остаточно скалічить наших дітей заради наживи.

Учора життя довело мені, що ще не все я бачив на цьому світі, коли спілкувався спокійно з дітьми, і раптом підбігла дружина, у руках тримає телефон та показує статтю про "померлу від голоду дитину Владислави Подчапко у Києві". "Дивись, дивись, такого бути ж не може!", - і вмикає відео від нової поліції - що ось "такая-растакая", каже поліціянтка на записі, маленького сина згубила.

Що вам сказати? Багато чого бачив, а щоб таке! Заспокоївши емоції, почав передивлятись, і кинулася у очі ВКРАЙ НЕПРОФЕСІЙНЕ ТА УПЕРЕДЖЕНЕ СТАВЛЕННЯ ПОЛІЦІЇ до дівчини.

Обурило мене не на жарт і інше, що, заходячи на сторінку Владислави, можно багато чого побачити і прихованого (вибачте мою зухвалість, але що таке життя, та з чим його їсти, трохи знаю).

По-перше, вигляд дітей охайний, збільшуючи фото можно роздивитись, що дитятки чисті та й у хаті чисто, дівчина специфічна та відверта.

По-друге, на сторінці вона не приховує свої минулі стосунки, нормальні, із першим чоловіком (батьком дітей), викладено у 2013 році відео їх Вінчання в Києві (!), не приховує і погіршення їх стосунків перед розлученням (яке було, судячи зі сторінки, тривіальним та звичайним розлученням, без несподіванок). Що знову таки каже про її відвертість.

Також Влада не приховує і любові до нинішнього нареченого, батька її третьої дитини. Крім того, старша донька Аня активно брала участь у дитячих заходах, часто спілкувалася з родичами та друзями, синок теж на всіх фото РАДІСНИЙ та ЗДОРОВИЙ (тобто, мати добре його доглядала). Я бачив багато матусь такого юного віку, та вони не могли впоратися і з однією дитиною, ці малята мали не надто охайний вигляд (це видно у дрібничках), а щоб двоє дітей виглядали так, як діти Влади, - каже про ДУЖЕ відповідальне її ставлення до них.

Що мене з ніг збиває - це те, що поліція з першого слова виказує ненависть та брехню! З їх слів нічого не сходиться, навіть з тим, що можна побачити та оцінити власними очами!

Якщо казати, що ця жінка ненавиділа своїх дітей, то вибачте, а що тоді відбувається?!??!!??..

Народила діток у законому шлюбі, вінчалася у Деміївській церкві у Києві, з дітьми на Великдень ходила до храму, гарні іграшки купувала, друзі та куми до неї ходили і вона до них, всьому цьому є фотопідтвердження на її сторінці.

Але маємо труп дитини, а іншу у реанімації.

Як могло таке статися, де була та клята служба у справах дітей? Яка зараз як доведений факт, без вироку суду, збирається позбавити дівчину батьківських прав? Чому нічого не вдіяв рідний батько? Чому її мати нічого не зробила? Чому її наречений не прослідкував, що з дітьми?

Спираючись на свій 17-річний досвід роботи з людьми, з дітьми, з алко-, наркозалежними та парафіянами, скажу одне - від неї такого очікувати було не варто!

Хтось скаже - може це синдром породіллі (післяпологова депресія)? Може це нервовий зрив? Бо другий шлюб, третя дитина, колишній псував нерви, намагаючись забрати дітей, може й не витримала? Їй же усого 20 років, сама ще дитина!!!!!!!!!

І кого треба звинувачувати?

Але я не думаю, що справа у нервах та психіці. І взагалі не думаю, що справа у цій дівчині. В мене особливу турботу викликає ось що - Микола Кулеба, уповноважений президента з прав дитини, аж щось дуже завзято схопився за цю справу. Його зацікавленість складає, лише уявіть, 300 мільйонів гривень на рік! За такі гроші багато хто навіть власну матусю в кращій світ відправить.

Ось що написав Кулеба: "Я вкотре звертаюсь до Кабінету Міністрів України стосовно негайного запровадження посад фахівців соціальної роботи! Адже сьогодні ми отримуємо каліцтво і загибелі дітей та витрачаємо мільярди гривень на подолання наслідків, але відмовилися з 2014 р. утримувати 12 000 фахівців соціальної роботи за 300 мільйонів гривень на рік, які б виявляли і попереджали неблагополуччя!!!...".

Дуже зручно (хммм) для нього склалася ця історія зі смертю дитини. Якщо після цієї статті Микола Кулеба захоче подати позов на мене до суду, то я готовий доводити свою думку навіть і у суді. Але змусити народ мовчати, коли йому брешуть в обличчя, не соромлячись, маючи нас за неповноцінних дебілів, я нашій владі не дам! А піарити на смерті дитини свої реформи - ганебно та я не знаю, ким для цього треба бути!

Ні для кого не секрет, що у соцслужбах працівники і зараз нічого корисного не роблять, і у своїй більшості лише заважають нормальному існуванню людей. То треба не нових 12 000 "дармоедов" на соцслужбу залучати, а ще й старих звільнити до дідька за такі, вибачте мою французьку, "про**би".

Нічого не кажу, але дивіться самі:

1. Владу ніхто не показав - чи дійсно вона зізналася (а ми знаємо, як наші менти зізнання вибивають дубками по нирках) у тому, що залишила дітей.

2. Що саме зі старшою дитиною - невідомо, бо рідного батька до неї не пустили, а коли пустять - то вже неможливо буде нічого довести, що з нею було, а вірити лікарям та поліції, коли мова йде про 300 млн, не збираюся. Це навіть не смішно.

3. На питання, чому в один день Влада з нормальної матері перетворилася на жорстокого вбивцю (?), ніхто не відповідає і психіатри не коментують її стан.

4. Така різка критика щодо Влади - зрозуміла від звичайних людей, які почули про жорстоке вбивство. А від поліції, Кулеби та інших фахівців критика мала б бути хоч трохи обгрунтованою та послідовною - вони ж професіонали, і мали вивчити обставини та самі бачать, що історія підозріла й темна та нічого не сходиться.

5. Жахає тенденція в Україні останніх кількох років: багато розповідається жахів у ЗМІ про неповні сім'ї, про бабусь-матусь-вітчимів-мачух, які начебто не люди зовсім, а людожери якісь - і ці новини подаються у вигляді дешевої пропаганди, часто неперевірені факти, а інколи навіть навмисно перекручені поліцією чи соцслужбами. Це при тому, що жодного разу не чув, щоб соцслужба комусь дійсно допомогла!

6. Європа, думаю, готова нам виділити кошти на ювенальну юстицію або інші реформи у справах дітей. І нашій владі кров з носу треба довести народу, що всі ці жахливі реформи насправді "дуже потрібні", ось і використовуються історії як у Влади (у якої може й дійсно помер син випадково - достатньо на пару годин було б його залишити, може хворого на ротавірус і т.п., чи навіть бути в сусідній кімнаті, поки дитина вип'є якесь "Фейрі", наприклад, але тоді це просто трагічна недбалість, а не жорстоке навмисне вбивство), щоб люди самі собі підписали вирок у вигляді нових реформ! А такі реформи дадуть владі в кишені купу грошей, і купу робочих місць для переселенців, яких треба кудись діти.

Треба розібратися, та жорстоко покарати винних, насамперед держслужби, які за свої непрофесійні, навіть калічно злочинні "послуги", не тільки зарплатню з наших кишень отримують, а й ще і хабарі вимагають. І якщо винна навіть і сама Влада, то з нею саджати треба всіх працівників соцсектору у справах дітей разом з керівництвом (!).

Я дуже прошу та навіть благаю усіх чітачів віднестися якамога уважніше до цього випадку, яккщо є адвокати та юристи-правозахисники, не вагаючись(!) робіть все можливе для об'єктивного неупередженого висвітлення цієї трагічної та ганебної для нашого суспільства справи!

Це випробування української спільноти на зрілість! Правда має бути висвітлена, якою б вона не була!

Тож єднаймося, Українці, заради правди, щоб ніколи наша земля не бачила таких жахів!

Щиро ваш, о.Лука,

ієрей УПЦ, громадський діяч.

Опублікував: Лука Радванський
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Військовий аналітик попередив, що Росія може отримати от Ірану новий вид зброї

вівторок, 16 квітень 2024, 21:52

Іран передає російським окупантам 130-міліметрові снаряди, якими військові злочинці б’ють по українським позиціям. Водночас РФ намагається це приховати. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав військово-політичний оглядач групи “Інформаційний опір...

Сидів за вбивство: У російській школі вчителі відкрили чергову "парту героя"

вівторок, 16 квітень 2024, 21:42

У російській школі в Бєлгородській області відкрили «парту героя» на честь вбитого на війні окупанта Ігоря Маслова. Він раніше був засуджений за жорстоке вбивство. Про це повідомляє телеграм-канал NEXTA Live, передають Патріоти України. У 2020 році Іго...