Звинувачення Трампа на адресу України не повинні завдати Києву жодних іміджевих втрат - Піонтковський

На думку політолога, попри любов Трампа до Путіна і його постійні спроби зробити російському президентові щось приємне, він просто безграмотна в усіх питаннях людина, яка не розбирається в людях.

Дональд Трамп. Фото:http://inosmi.ru/Заяву Трампа варто сприймати як спробу відволікти увагу публіки від інших звинувачень проти нього. Про це наголошує у своєму блозі на сайті Новое время російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський, передають Патріоти України, продовжуючи:

Нехай це звинувачення Клінтон або звинувачення України, ніяких наслідків ці одіозні заяви не передбачають.

Трамп щодня прокидається десь о четвертій ранку і пише з десяток твітів. В Америці до цього ставляться вже з гумором. Тому ситуація з його звинуваченнями на адресу України не повинна завдати Києву ніяких іміджевих і репутаційних втрат.

Конгрес налаштований дуже проукраїнськи. І не тільки Конгрес. До Києва вже прилітав призначений Трампом спеціальний представник США з питань України – Курт Волкер. І всі вже переконалися, що це проукраїнський яструб більше, ніж ми з вами. Наше щастя, попри любов Трампа до Путіна і його постійні спроби зробити російському президентові щось приємне, він просто безграмотна в усіх питаннях людина, яка не розбирається в людях. Тому Меттісу й МакМастеру вдалося запропонувати Волкера на цю посаду.

Крім того, буде вирішальне голосування в Палаті представників щодо пакету санкцій проти Росії, більш жорстких, ніж будь-коли в історії.

Саме звинувачення не нове. Його висували вже давно. Україна, до речі, ніколи й не приховувала, що допомагала і республіканській кампанії, інформуючи штаб республіканців про те, в яких злочинах був замішаний Пол Манафорт під час своєї роботи в Україні.

До слова, сам Манафорт був звільнений після цих звинувачень. Саме тоді, в розпал президентської кампанії. Тобто, якщо міркувати логічно, Україна допомогла республіканцям – допомогла їм позбутися шахрая на чолі республіканського штабу. Ось і все українське втручання.

Цій історії вже більше року, вона добре всім відома. Розслідувати тут нічого, все лежить на поверхні. Якщо Манафорт був звільнений, значить, республіканці були згодні з цією аргументацією і звинуваченнями. До слова, в Манафорта дуже великі шанси закінчити свої дні у в'язниці, з огляду на той факт, що розслідування його фінансових махінацій тривають.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...