А скрепам зась: Україна підписала вигідний контракт з Міноборони Індії

Програма передбачає переобладнання маломірних кораблів індійського військового флоту і буде реалізована протягом 2016-2017 років.

"Зоря" - "Машпроект". Фото: Депо.

Державне підприємство "Зоря" - "Машпроект" постачатиме до Індії силові установки для військових судів. Про це повідомляє прес-служба "Укроборонпрому", передають Патріоти України.

Відповідний контракт підприємство підписало з Міністерством оборони Республіки Індія. Контракт укладено в рамках програми заміни двигунів і редукторів, які виробили повний ресурс і повинні бути виведені з експлуатації. Програма передбачає переобладнання маломірних кораблів індійського військового флоту і буде реалізована протягом 2016-2017 років.

"ДП "Зоря" - "Машпроект" успішно співпрацює з індійською стороною у низці проектів. Уже 30 кораблів військово-морських сил Індії оснащені двигунами нашого виробництва. Незабаром ми почнемо реалізовувати програму капітальних ремонтів двигунів, що перебувають в експлуатації на індійських кораблях", - сказав директор "Зоря" - "Машпроект" Костянтин Картошкін.

Скандал набирає обертів: Італія викликала посла Росії на килим через привласнення бізнесу

неділя, 28 квітень 2024, 11:52

Міністерство закордонних справ Італії викликало посла Росії у Римі після того, як Москва передала дочірню компанії італійської групи Ariston Thermo Group державному енергетичному гіганту "Газпром". Про це повідомив міністр закордонних справ Італії Анто...

Оце так: Німеччина категорично проти вилучення активів РФ на користь України

неділя, 28 квітень 2024, 10:50

Німеччина виступає категорично проти спроб вилучити частину майже 300 мільярдів доларів заморожених активів Кремля. Про це пише The Wall Street Journal, передають Патріоти України. Як передає видання, у Німеччині побоюються, що це створить прецедент і ...