А ви це знали? В якій країні найдешевший бензин

Агентство Bloomberg склало рейтинг вартості і доступності бензину в різних країнах світу. Найдешевше пальне - в Венесуелі, де за літр бензину потрібно заплатити всього 0,01 долара, повідомляють Патріоти України.

Далі йде Іран з куди більш дорогою, але все одно дуже доступною ціною - 0,28 долара за літр. Замикає трійку лідерів Кувейт - 0,35 долара за літр.

Росія розташувалася на десятому місці з ціною 0,72 долара за літр. У США цей показник трохи вищий - 0,83 долара (13 місце).

Останні три місця в рейтингу зайняли Нідерланди, Норвегія і Гонконг (61 місце), причому в двох з цих країн перевищено позначку в більш ніж 2 долари за літр.

Україна, де літр бензину А-95 коштує трохи більше долара, в рейтингу не представлена, а всього він включає 61 країну.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...