Американські експерти віднесли Україну до топ-5 країн, де очікується зростання зарплати

Закордонні аналітики вважають, що в 2018 році українські зарплати виростуть на 4,4%.

Ілюстрація:Слово і ДІло

Американські експерти вважають, що українці в цьому році будуть отримувати більш високу платню. Експерти з американської консалтингової компанії Korn Ferry віддали Україні третє місце в рейтингу топ-10 країн світу зі зростання реальної заробітної плати в 2018 році. Про це пише Politeka, передають Патріоти України.

На першому місці Індія з прогнозом зростання в 4,7% в порівнянні з 4,8% в минулому році. З прогнозом в 4,6% на другому місці В’єтнам.

А ось третє місце дісталося Україні. Так, американські аналітики вважають, що в 2018 році українські зарплати виростуть на 4,4%. Відзначимо, що в минулому році вони впали на 1,9%.

Разом з тим експерти відзначають, що українська економіка складається в основному з багатогалузевої промисловості, сільського господарства і сфери послуг.

"Із 2014 року в країні падає промвиробництво – найбільше постраждали галузі, основний потенціал яких зосереджений на сході країни: виробництво коксу і продуктів нафтопереробки, хімічної, металургійної продукції, продукції машинобудування", – констатують в Korn Ferry.

Ну і замикають п’ятірку лідерів рейтингу Китай та Індонезія, де зростання очікується на рівні 4,2% і 3,4%.

Дуров заявив, що Telegram заблокує деякі канали виключно для користувачів з України

середа, 24 квітень 2024, 23:02

Telegram отримав від Apple повідомлення з вимогою заблокувати певні канали для користувачів з України. Команда месенджера погодилася їх виконати, передають Патріоти України. Засновник Telegram Павло Дуров нагадав, що пропонував обмежити російські та ук...

Хотів зняти 250 євро, але щось пішло не так: Український держбанк знімає з клієнтів плату за подвійну конвертацію при знятті готівки

середа, 24 квітень 2024, 21:52

Державний Sense bank став об'єктом критики через неправомірну конвертацію коштів при знятті готівки за кордоном через банкомат. Банк пояснив процес проведення операцій в іншій валюті та запропонував клієнтові розглянути можливість користування валютним...