Американські "коняки" добре показали себе на українських коліях, - "Укрзалізниця"

Тепловози безпроблемно проїжджають понад 650 кілометрів щодоби

Середньодобовий пробіг тепловозів General Electric ТЕ33АС на українських залізницях досяг 651 кілометра, повідомляють Патріоти України з посиланням на видання "Магістраль".

За даними відділу експлуатації локомотивної служби Придніпровської регіональної філії, в середньому з початку місяця тепловози ТЕ33АС за добу проходили 535 кілометрів по Придніпровській та 619,3 км — на всіх дільницях експлуатації на трьох залізницях.

"Зокрема 20 лютого він досяг позначки у 651 км. Це свідчить про ефективне використання нового тягового рухомого складу", - йдеться у повідомленні.


Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, цигарками та пальним: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:50

В Україні запровадять нові правила виробництва та обігу підакцизної продукції. Йдеться про алкоголь, тютюнову продукцію та пальне. Норми ліцензування торгівлі та виробництва таких товарів буде прописано в абсолютно новій редакції старого закону, який д...