"Авгієві стайні" чорного налу: Податкова завдала потужного удару по київському "Динамо"

Судячи з офіційних відомостей, зірки клубу займаються благодійністю, граючі, по футбольним міркам, майже задарма. І це стосується не лише українців але і знаних у світі легіонерів. Питання лише чому саме «Динамо»? Лише тому, що з когось треба починати?

Податкова зацікавилася «сірими» зарплатами футболістів «Динамо» , зазначають Патріоти України

Державна фіскальна служба (ДФС) перевірить нарахування та виплати заробітних плат в київському ФК «Динамо», які можуть не збігатися з реальними сумами, отриманими футболістами і тренерами команди. Про це повідомили в прес-службі ДФС.

«Згідно з інформацією в ЗМІ, щодо реального стану офіційних зарплат в "Динамо", ДФС направила цю інформацію на перевірку в офіс великих платників, де зареєстрований ФК" Динамо ", - йдеться в повідомленні.

Після того як офіс великих платників розгляне цю інформацію, тоді буде направлений офіційний запит в «Динамо», про надання пояснення цієї інформації.

«За два тижні «Динамо» має надати свої пояснення, після чого буде прийнято рішення про проведення позапланової документальної перевірки», - заявили в прес-службі.

Раніше ЗМІ опублікували суму офіційної зарплати гравців київського «Динамо» - близько 20 тис. грн в місяць. Хоча в кінці липня футболіст «Динамо» Дерліс Гонсалес в інтерв'ю бразильському виданню озвучив свою зарплату в українському клубі, назвавши суму в $ 110 тис. На місяць.

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...

"Вирішується доля війни": Туск закликав польських фермерів зупинити блокаду кордону України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:48

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск закликав польських фермерів припинити блокування кордону з Україною. Слова Туска після саміту Європейської ради в Брюсселі наводить "Польське радіо", передають Патріоти України. Глава уряду Польщі розповів, що Украї...