Азербайджан в односторонньому порядку зупиняє бойові дії із Вірменією, однак висунув жорстку умову

У разі провокацій з боку Вірменії Азербайджан продовжить наступальні операції з використанням усіх наявних на озброєнні засобів.

Фотоілюстрація: minval.az.Азербайджанська сторона прийняла рішення зупинити в односторонньому порядку всі військові операції на лінії зіткнення в Нагірному Карабасі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Керівник прес-служби Міноборони Азербайджану Вагіф Дяргяхли заявив, що азербайджанська сторона прийняла рішення зупинити в односторонньому порядку всі військові операції на лінії зіткнення в Нагірному Карабасі.

Він уточнив, що в разі, якщо вірменська сторона продовжить провокаційну діяльність, «відповідь Баку буде жорсткою».

«Взявши за основу миролюбність і заклики міжнародних організацій, Азербайджан прийняв рішення зупинити в односторонньому порядку відповідні військові операції», – сказав представник відомства. Пан Дяргахли зазначив, що Баку буде зміцнювати звільнені напередодні території.

Вартість газу для побутових споживачів в Україні: Озвучено тарифи на наступні 12 місяців

четвер, 2 травень 2024, 9:59

Усі 12 постачальників, що наразі присутні на ринку, оприлюднили свої річні тарифи на газ для побутових споживачів. Йдеться про ціни на природній газ, що будуть діяти до квітня 2025 року, передають Патріоти України. Зазначається, що як і два попередні с...

Ситуація критична? Половина енергетичної системи України пошкоджена, - Кулеба

четвер, 2 травень 2024, 9:50

Половина енергетичної системи України пошкоджена, про це заявив очільник МЗС Кулеба в інтерв'ю американському виданню Foreign Policy, передають Патріоти України.