Банк Порошенка збагатів за 9 місяців 2017 року у 2,5 рази

"Міжнародний інвестиційний банк", який належить президентові України Петру Порошенку, наростив прибуток у 2,5 рази.

Порошенко володіє 60% акцій МІБ

У січні–вересні 2017 року "Міжнародний інвестиційний банк", основним власником якого є президент України Петро Порошенко, збільшив чистий прибуток у 2,5 раза порівняно з аналогічним періодом 2016 року. Про це йдеться у фінансовому звіті банку, повідомляють "Українські новини", передають Патріоти України.
Протягом дев'яти місяців цього року чистий прибуток МІБ збільшено до 78,364 млн грн, тоді як цей показник минулого року становив 31,4 млн грн.
Водночас активи банку з початку 2017 року зросли на 1,3%, до 6,978 млрд грн, зобов'язання – на 1,4%, до 6,3 млрд грн, а кредитний портфель знизився на 11,5%, до 1,9 млрд грн.

Порошенко опосередковано володіє 60% акцій "Міжнародного інвестиційного банку". Другим великим акціонером є перший заступник голови фракції Блоку Петра Порошенка в парламенті Ігор Кононенко з часткою 14,9% акцій.

Основні показники роботи банку:

Інфоргафіка: ukranews.com/ua

Опублікував: Evora

Ніж у спину росіянам: Туреччина готує багатомільярдну угоду з компанією зі США

неділя, 28 квітень 2024, 19:05

Туреччина веде переговори з американською енергетичною компанією ExxonMobil для укладення багатомільярдної угоди з купівлі скрапленого природного газу. Анкара прагне обмежити свою залежність від російських енергоносіїв, зазначають Патріоти України. Мін...

Скандал набирає обертів: Італія викликала посла Росії на килим через привласнення бізнесу

неділя, 28 квітень 2024, 11:52

Міністерство закордонних справ Італії викликало посла Росії у Римі після того, як Москва передала дочірню компанії італійської групи Ariston Thermo Group державному енергетичному гіганту "Газпром". Про це повідомив міністр закордонних справ Італії Анто...