Блага звістка з Банкової: Порошенко повідомив, що МВФ незабаром прийме позитивне рішення для України

Президент впевнений, що днями відбудеться засідання МВФ і наша держава отримає фінансову підтримку

Порошенко у Вінниці. Фото: Адміністрація Президента

3 вересня, виступаючи на святкуванні у Вінниці Дня міста, Петро Порошенко заявив, що МВФ незабаром ухвалить позитивне рішення щодо надання Україні траншу. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Адміністрації Президента.


"Президент Петро Порошенко переконаний, що Міжнародний валютний фонд ухвалить позитивне рішення про виділення чергового траншу для України і наша держава отримає фінансову підтримку.
«Днями, впевнений, що відбудеться засідання Міжнародного валютного фонду і буде виділений транш, який буде фінансовою опорою реформам, які проводить Президент, Прем'єр-Міністр, Уряд, місцева влада», - підкреслив Глава держави під час виступу на урочистостях з нагоди Дня міста Вінниці.
Петро Порошенко також висловив впевненість у позитивному рішенні щодо запровадження безвізового режиму для українців у країнах Шенгенськоі зони.
«Впевнений в тому, що ми переможемо, що ми змінимо країну», - сказав Глава держави", - йдеться у повідомленні.

Як збільшити розмір своєї пенсії українцям: У Кабміні дали пояснення

неділя, 12 травень 2024, 21:22

Аби в майбутньому отримувати вищу пенсію, українці мають можливість купити страховий стаж. Причому зараз цю процедуру можна зробити в режимі онлайн, не відвідуючи державні установи. Детальні роз'яснення надали у Кабміні. Так, громадяни повинні укласти ...

Не пропустіть! У українців забиратимуть землю - для правильного оформлення лишились лічені місяці

неділя, 12 травень 2024, 9:57

В Україні земельні паї, на які досі правильно не оформили право власності, забиратимуть та віддаватимуть місцевим громадам. Цей процес розпочнуть 1 січня 2025 року. Уповноважений ВР України з прав людини Дмитро Лубінець заявив, що цей термін треба про...