"Чорна п’ятниця": Експерти розповіли, як магазини "кидають" своїх клієнтів на гроші

Не варто чекати великих знижок під час розпродажів "чорної п'ятниці", свідчать результати дослідження Which? Потрібно перевірити вартість товару, перш ніж робити покупки у момент розпродажів, повідомляють Патріоти України.

Аналітики простежили, як змінювалася ціна у 94 популярних товарів, які активно розпродували у "чорну п'ятницю" минулоріч. Йдеться про телевізори, камери і фітнес-трекери. У результаті дослідження виявилось, що 87% товарів продавали дешевше й іншої пори року.

Під час дослідження аналізували пропозиції у Currys PC World, Amazon, John Lewis і Argos. У них 46% пропонованих товарів продавали дешевше за 6 місяців після "чорної п'ятниці".

Як правило, за 2 тижні до розпродажів магазини піднімають вартість 76% товарів. Так, телевізор LG 60 "4K під час "чорної п'ятниці" на Amazon продавали за $1,023 тис. Пізніше ціну на нього знизили щонайменше на $ 64. У кінці грудня він подешевшав ще на $192.

Джерело: retailers.ua

Україна внаслідок війни з РФ втратила чверть економіки: Держстат розкрив підрахунки щодо ВВП

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:30

Українська економіка за підсумками 2023 року збільшилась на 5,3% (зростання реального внутрішнього валового продукту, ВВП). При цьому показники все одно далекі від тих, що були на початок повномасштабного вторгнення РФ. Реальний ВВП становить лише 75% ...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...