Чорний понеділок: Ціна нафти Brent не змогла закріпитися на $33 за барель

Також впали ціни на кольорові метали.

Ілюстрація: politikus.ru

Brent знижується в понеділок ще на 2%, йдуть вниз ціни на нікель і мідь. Нафта, кольорові метали дешевшають у понеділок на тлі нових побоювань з приводу перспектив китайської економіки, повідомляють Патріоти України, посилаючись на Нескучные новости.

Ціна ф'ючерсів на нафту Brent до 8:00 МСК опустилася на лондонській біржі ICE Futures на 2,15%, до $32,83 за барель. Раніше в ході торгів контракт падав до $32,64 за барель, повідомляє агентство Bloomberg. У п'ятницю ціни закрилися на мінімальному з 2004 року рівні.

WTI з поставкою в лютому на електронних торгах Нью-йоркської товарної біржі (NYMEX) зменшилася до цього часу на 1,9% - до $32,53 за барель, в ході торгів падала до $ 32,33.

Інвестори налаштовані на подальше зниження цін, кажуть аналітики. У понеділок стало також відомо про зниження цін виробників в Китаї, що доповнює картину ослаблення економіки КНР.

Мідь дешевшала в понеділок в Шанхаї на 1,5% до $4 416 за тонну, мінімального за 6 років рівня. Нікель впав на 2,7% до $8330 за тонну.

"ПриватБанк" блокує картки: Названо причину, через яку обмежать рахунок будь-кого

субота, 4 травень 2024, 10:28

Клієнтка ПриватБанку поскаржилась на блокування свого рахунку в банку. За її словами, блокування відбувалось після того, як людина, яка робила їй переказ, поскаржилась на шахрайські дії, передають Патріоти України. Про це клієнтка банку написала в спе...

Найгірший результат в історії Росії: Путін знову збрехав росіянам - "Газпром" показав величезні збитки

субота, 4 травень 2024, 7:50

Російський газовий гігант "Газпром" показав чистий збиток у 629 млрд рублів (6,8 млрд доларів) за підсумками 2023 року. Це не лише перший збиток компанії з післядефолтного 1999 року, а й найгірший її результат в історії. За півроку до цього ватажок Кр...