Дешевше, ніж в Україні неновий Nissan Leaf: Renault запускає у продаж революційний електромобіль-кросовер (відео)

Отже людство напередодні справжнього цінового прориву електрокарів. Тепер наростити запас ходу на одній зарядці до 1000-1500 км, і можна двигун внутрішнього згорання відправляти до музею.

Французький автовиробник Renault представив бюджетний електромобіль Renault K-ZE. Перші продажі почнуться в Китаї вже 2019 року, повідомляють Патріоти України з посиланням itc.ua.

Renault K-ZE міський міні-кросовер A-класу з запасом ходу не менше 250. Він буде оснащуватися "подвійною зарядною системою", яка сумісна з домашньою побутовою електричною розеткою. Попередня ціна цієї принади - в $ 8500.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...