Для себе ще не заробили: Україна збирається побудувати корвет провідній потузі Латинської Америки

Вартість української пропозиції по 4-м корветам – $518 млн. Конкурентами українців є 8 іноземних консорціумів.
"Укрінмаш" збирається будувати корвет для Бразилії. Ілюстрація: Обозреватель.

Державна компанія "Укрінмаш" розказала деякі технічні деталі корвету Проекту 58300, що бере участь у тендері для Військово-морських сил Бразилії, передають Патріоти України.

Розробкою Проекту займалось миколаївське державне підприємство "Дослідно-проектний центр кораблебудування". Корвет завдовжки 112 м, водотонажність 2 650 т. Максимальна швидкість: 30 вузлів. Дальність плавання: 4000 миль при швидкості у 14 вузлів. Екіпаж: 110 осіб.

Також до проекту залучені українські та іноземні компанії з бразильського боку в українському проекті бере участь AMRJ - Арсенал Військово-морських сил Бразилії – корабле-ремонтний завод у м. Ріо-де-Жанейро.

Вартість української пропозиції по 4-м корветам – $518 млн. Конкурентами українців є 8 іноземних консорціумів. Командуванням Військово-морських сил Бразилії назве переможця тендеру 29 жовтня 2018 року.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...