Добра звістка з Німеччини: Стало відомо, скільки мільйонів євро допомоги додатково отримає Україна

Документ підписано 4 листопада в Берліні за підсумками міжурядових українсько-німецьких консультацій.

Україна отримає ще мільйони євро. Ілюстрація: ЖЖ.

Німеччина цього року виділить на проекти технічного та фінансового співробітництва з Україною понад 70 млн євро. Це зафіксовано в Протоколі про співпрацю заради розвитку між урядом України та урядом Федеративної Республіки Німеччина, повідомляють Патріоти України із посиланням на Укрінформ.

"Уряд Федеративної Республіки Німеччина зобов'язується надати уряду України на 2016 рік ще 72 млн євро в рамках двостороннього фінансового та технічного співробітництва", - записано в протоколі. У цілому з 2002 року німецький уряд виділив Україні на ці цілі близько 500 млн євро.

Документ підписано 4 листопада в Берліні за підсумками міжурядових українсько-німецьких консультацій, у ході яких обговорювалися питання від реформи управління на сході України та централізації до енергоефективності та енергонезалежності. З українського боку Протокол підписав заступник міністра економіки Макс Нефедов, з німецького - директор департаменту Міністерства економічного співробітництва і розвитку Андреас Гіс.

Війна не завада? В Україні побільшало офіційних мільйонерів

середа, 1 травень 2024, 18:30

В Україні завершилася кампанія декларування доходів громадян за 2023 рік – згідно з її результатами, кількість офіційних мільйонерів збільшилась на 1,2 тис. і становить 10,7 тис. осіб. Про це у себе в Telegram повідомив голова парламентського комітету ...

Виплати українським біженцям у Польщі можуть скасувати: Чого очікувати далі

середа, 1 травень 2024, 16:30

Уряд Польщі ухвалив проєкт змін до закону про допомогу українським біженцям, зокрема прив’язування соціальних виплат до навчання українських дітей у польських школах. Цей законопроєкт також передбачає законність перебування громадян України, яким присв...