Добрі новини з Давосу: Порошенко заявив, що транш МВФ буде, і досить скоро

З фондом вже досягнуто згоди та компромісу щодо дефіциту бюджету і макропоказників, запевнив президент.

Петро Порошенко і Крістін Лагард. Фото:politeka.net

Президент Петро Порошенко розраховує, що в лютому 2016 року Україна отримає наступний транш МВФ. Про це він заявив в інтерв’ю Bloomberg в Давосі, після зустрічі з Директором-розпорядником МВФ Крістін Лагард, передають Патріоти України з посиланням на Економічну правду.

За словами Порошенка, була досягнута домовленість з МВФ про виділення Україні наступного траншу кредиту. "Ми досягли компромісу щодо дефіциту бюджету, щодо макропоказників, щодо всього", - запевнив він.

Порошенко запевнив, що гроші буде можливо виділити вже найближчим часом. "Не потрібен буде новий візит місії МВФ. Ми домовилися про це. Мої очікування, що ми отримаємо наступний транш в лютому", - заявив він.

Президент відмовився уточнювати деталі – зокрема, неясно, чи будуть об’єданані 3 та 4 транші.

Треба ще добавки: Один з найбільших НПЗ Роснєфті відновив роботу після зупинки через атаку дронів - ЗМІ

понеділок, 6 травень 2024, 19:39

Нафтопереробний завод Роснєфті в Туапсе Краснодарського краю РФ відновив переробку нафти після атаки українських дронів у січні цього року. Про це з посиланням на два галузеві джерела повідомляє Reuters. За словами співрозмовників агентства, наприкінці...

В ЄК назвали умову для переговорів щодо продовження транзиту газу РФ через Україну

понеділок, 6 травень 2024, 18:44

Україна та Росія можуть розпочати переговори про продовження транзиту російського газу лише після того, як Москва виведе свої війська. Про це у відповідь на запитання кореспондента "РБК-Україна" заявила єврокомісар з енергетики Кадрі Сімсон після перег...