Доріг не буде: В "Укравтодорі" пояснили, чому грандіозні плани "накрились"

Чиновники переконують – не вистачає коштів, залишається сподіватися лише на іноземних спонсорів.

Попри те, що цього року на ремонт українських доріг виділили рекордну суму коштів, як виявилося, їх не вистачає навіть на будівництво основних автобанів. Принаймні, у подібному переконує виконуючий обов'язки очільника "Укравтодору" Славомир Новак, повідомляють Патріоти України з посиланням на znaj.ua.

За його словами, реконструкція нібито може початися тільки тоді, коли ми отримаємо фінансову допомогу від Європи.

"Автобани - інша історія. На їх будівництво потрібне європейське фінансування. Наразі я не бачу в Україні таких ресурсів, які б дозволили нам їх будувати", - заявив він.

Щоправда, Новак планує мінімальні роботи, але результати, за його прогнозами, помітимо не раніше ніж за 4-7 років.

Слід відзначити, на будівництво автошляхів у бюджеті заклали 17,4 мільярда, а наступні роки планують поступово збільшувати цю цифру - до 2020-го вона сягне 70 мільярдів гривень, якщо вірити планам чиновників.

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...