Дурні, дороги та скрепні технології: Російський "Калашников" зібрався перевершити Tesla

​Російський концерн «Калашников» почав розробку електрокара, який, на переконання розробників, зможе конкурувати зі світовими лідерами в цій сфері, в тому числі з Tesla.

«Ми розробляємо власну концепцію електросуперкара, в основі якої закладено кілька оригінальних систем, створених концерном», - повідомили в концерні, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Однією з переваг нової технології називають систему модульного управління елементами живлення. Вона дозволить досягати сили струму в 2000А, в перспективі - до 3000А.
Однак, швидше за все, результат буде, м'яко кажучи, дуже посереднім, як і більшість продукції російського автопрому і «високих технологій».
Опублікував: Олег Устименко

"Моє повідомлення населенню": Голова НБУ дав роз'яснення, від чого залежить курс гривні до долара

понеділок, 6 травень 2024, 9:55

Курс гривні до долара зараз залежить від попиту та пропозиції на ринку. Але Національний банк своїм втручанням забезпечує курсову стійкість та відсутність різких коливань. Про це заявив голова НБУ Андрій Пишний, передають Патріоти України. . Він нагад...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом: Хто отримає прибавку відразу за кілька місяців

понеділок, 6 травень 2024, 9:05

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...