Дизайн та функціональність: Honda вперше показала свій електромобіль (відео)

Вже точно відомо, що електромобіль буде заднеприводним, а батарея з підтримкою швидкої зарядки (80% за 30 хвилин) забезпечить запас ходу на рівні 200 км.

Honda e Prototype. Ілюстрація: скріншот з відео.

Напередодні Женевського автосалону японський автовиробник повністю розсекретив свій новий електромобіль, створений на основі концепту 2017 року Urban EV, і дав йому нове ім'я - Honda e Prototype, передають Патріоти України.

За словами представників компанії, цей «прототип» набагато ближче до серійної версії моделі, ніж його попередник. Технічні характеристики все ще не озвучуються, проте вже точно відомо, що електромобіль буде заднеприводним, а батарея з підтримкою швидкої зарядки (80% за 30 хвилин) забезпечить запас ходу на рівні 200 км.

При створенні оновленої версії Honda e Prototype його творці зосередилися на «унікальному дизайні, просунутій функціональності і захоплюючій динаміці». Основна модель використання - міська. Бічні дзеркала замінили системою камер Camera Mirror System, дверні ручки автоматично ховаються в поверхні передніх дверей (до речі, їх чотири, а не дві, як може здатися при швидкому погляді на фотографії), а зарядний порт вбудований в центр капота, щоб до нього було простіше підібратися з будь-якого боку кузова.

Японці також опублікували свіжі зображення салону і приладової панелі з величезним екраном, які дозволяють оцінити зручність даних елементів. Втім, найпростіше подивитися відео від численних автовидань, представникам яких вже дали попередньо ознайомитися з Honda e Prototype. Всі інші зможуть це зробити менше, ніж через тиждень на Женевському автосалоні.

Хотів зняти 250 євро, але щось пішло не так: Український держбанк знімає з клієнтів плату за подвійну конвертацію при знятті готівки

середа, 24 квітень 2024, 21:52

Державний Sense bank став об'єктом критики через неправомірну конвертацію коштів при знятті готівки за кордоном через банкомат. Банк пояснив процес проведення операцій в іншій валюті та запропонував клієнтові розглянути можливість користування валютним...

Таємна "допомога"? Компанії з Індії та Китаю постачали росіянам отруйне м'ясо

середа, 24 квітень 2024, 17:59

У м'ясі буйволів з Індії, яке в Росії часто видають за яловичину і продають по всій країні, Россільгоспнагляд виявив бактерії групи кишкової палички, а в курячих грудках з Китаю, що поставляються на російський ринок, знайшли сальмонеллу. Про це пише ...