Експорт української продукції до Канади рекордно зріс за останні 8 місяців

Збільшуються насамперед не поставки сировини, а товари з високою доданою вартістю.

Економічні зв'язки між Україною та Канадою зміцнюються. Фото: соцмережі.

Україна продовжує нарощувати експорт до Канади товарів із високою доданою вартістю. Про це заявила заступник міністра економічного розвитку та торгівлі Наталія Микольська в інтерв'ю "Укрінформу", передають Патріоти України.

"Торгівля України з Канадою дійсно зростає: наш експорт за 8 місяців зріс на 74%. Що вкрай важливо, збільшуються насамперед не поставки сировини, а товари з високою доданою вартістю, зокрема соки, машини спеціального призначення, пластикова тара і керамічна плитка", - підкреслила вона.

За словами Микольської, в абсолютних цифрах приріст наразі не є дуже великим, проте він відбувається постійно. Це означає, що українські продукти займають свої ніші на канадському ринку.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...