​Електромобільний бум: Коли мода перетворюється у споживчий тренд

Якщо так піде і далі, років за 15-20 їздити українськими дорогами автомобілем з двигуном внутрішнього згорання стане просто непристойно, якщо взагалі дозволено.

Кількість зареєстрованих в Україні електромобілів за 2016 рік зросла майже втричі. Про це повідомляє департамент комунікацій МВС, зазначають Патріоти України.

За даними реєстру Міністерства внутрішніх справ, станом на листопад поточного року в Україні зареєстровано 1630 електромобілів. У порівнянні з даними минулого року їхня кількість зросла в 2,8 раз.

Всупереч поширеній думці, що в нашій країні популярні автомобілі з пробігом, 65% всіх електрокарів - нові. Це не особливість останнього року, автомобілі без пробігу завжди складали більше половини всіх взятих на облік.

Протягом останніх двох років електромобілі в Україні переживають справжній бум. Так, з 2014 по 2016 роки їхня кількість зросла в 8,35 разів, а в поточному році - в 2,8 рази.

У МВС також надали дані про кількість зареєстрованих гібридних автомобілів. В даний момент їх в Україні 2749 штук, з кожним роком їхня кількість також стабільно зростає.

Війна не завада? В Україні побільшало офіційних мільйонерів

середа, 1 травень 2024, 18:30

В Україні завершилася кампанія декларування доходів громадян за 2023 рік – згідно з її результатами, кількість офіційних мільйонерів збільшилась на 1,2 тис. і становить 10,7 тис. осіб. Про це у себе в Telegram повідомив голова парламентського комітету ...

Виплати українським біженцям у Польщі можуть скасувати: Чого очікувати далі

середа, 1 травень 2024, 16:30

Уряд Польщі ухвалив проєкт змін до закону про допомогу українським біженцям, зокрема прив’язування соціальних виплат до навчання українських дітей у польських школах. Цей законопроєкт також передбачає законність перебування громадян України, яким присв...