Фантастична сума: Стало відомо, скільки витрачають на хабарі у всьому світі за рік

Світова економіка втрачає через це 2,6 трильйони доларів.

Ілюстрація: newsone.ua

Щорічний обсяг хабарів у світі оцінюється в один трильйон доларів, йдеться у повідомленні Центру новин ООН, повідомляють Патріоти України.

Експерти зазначають, що через такі обсяги хабарництва світова економіка втрачає ще 2,6 трильйона доларів у зв'язку із корупційною діяльністю.

А у країнах, що розвиваються, втрати, пов'язані з корупцією, перевищують обсяги офіційної допомоги на розвиток у десять разів.

Також повідомляється, що, за даними організації Transparency International, Росія, Україна і Казахстан за індексом корупції займають 131 місце в світі.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...