Форма нової е-декларації не є досконалою, але все одно заповнювати треба, - Порошенко

Заявлено, що за 9 днів Петро Порошенко за будь-яких обставин декларацію заповнить і оприлюднить

Фото: job-sbu.org

Форма е-декларації є недосконалою, але це не привід, щоб її не заповнювати. Про це заявив президент Петро Порошенко в інтерв'ю трьом українським телеканалам, яке вийшло в ефір ввечері 23 жовтня, повідомляють Патріоти України.

"Я 16 років заповнюю усі декларації, на відміну від багатьох провідних борців з корупцією... Там усе відкрито. Форма нової е-декларації насправді не є досконалою, і мені вона так само не подобається, як і будь-кому, хто її заповнює, але це не привід, щоб її не заповнювати", - зазначив Порошенко.

Він додав, що "за 9 днів (до 1 листопада - дедлайну подачі е-декларацій) президент Петро Порошенко за будь-яких обставин декларацію заповнить і оприлюднить". Як відомо, термін обов'язкової подачі е-декларацій спливає 1 листопада.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...